0

Tapas af ristet blomkål med citron, peberfrugtsauce og ost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens peberfrugterne, skær dem i grove stykker og hak hvidløget. Sauter begge dele i lidt olie til de er møre og bløde. Kom det i en blender sammen med eddike, salt og peber, kør det helt glat og smag til. Hold saucen lun inden servering. Del blomkålen i mundrette buketter. Varm lidt olie op og rist blomkålsbuketterne flot gyldne deri. Pres citronsaften over og lad det koge ind omkring blomkålen. Krydr med salt og peber og sauter videre til blomkålen er mør med et sprødt bid. Bred saucen ud på et lavt fad og fordel blomkålen ovenpå. Riv manchego eller parmesan henover og drys evt. med lidt hakket basilikum. Server med godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften