Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.
Skær squash i mundrette stykker.
Ingefæren rives fint. Du skal bruge omkring 1 teske revet ingefær pr. person.
Forårsløgene snittes fint. Del dem op i to bunker: en med den grønne top og en med den hvide bund.
En stor gryde godt saltet vand sættes over at koge til nudlerne.
Kødet brunes hurtigt af på en HED pande eller wok, krydres med salt og peber, og tages af panden. Lad kødet stå lunt og tildækket.
Panden/wokken varmes op igen til den er rygende hed, og ingefæren steges meget kort i olie, efterfulgt af squashen.
Steg et par minutter, og tilsæt så den hvide del af forårsløgene.
Nu sættes nudlerne over at koge.
Hoisinsauce, soya og kød kommes over i panden/wokken til grøntsagerne, og der smages til med salt, peber samt evt. god chilisauce.
Nudlerne vendes ned i retten, og retten anrettes i skåle.
Sæt evt. ekstra soya og god chilisauce på bordet, så man selv kan justere smagen yderligere.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()