Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil og snit løg fint. Pil og hak hvidløg. Snit forårsløg, så fint du kan, og del den i 2 bunker, den grønne og den lyse.
Skær kyllingen ud i små tern på ca. ½ x ½ cm.
Sautér kylling af i lidt varm neutral olie. Tilsæt zittauerløg, hvidløg, den lyse del af de snittede forårsløg og krydderiblandingen (pas på det er lidt HOT!).
Dræn vandet fra majsene, og sautér dem af sammen med kyllingen i 2-3 min. Krydr med salt og lidt sukker.
Tilsæt creme fraiche, og kog ind til en tyk masse. Smag til med salt og peber.
Pluk halvdelen af korianderen i blade, og hak resten inkl. stilkene. Kom den hakkede del ned til kyllingen, og smag til igen.
Lun tacoskallerne i en ovn eller på en brødrister, til de er gyldne og sprøde.
Skær salaten ud i grove stykker.
Fyld tacoskallerne med kyllingefyldet, sprød salat og drys med de grønne forårsløgstoppe samt de plukkede korianderblade.
Kundekommentarer ()