Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kødet i en skål sammen med krydderiblandingen, fintrevet hvidløg og 1/4 tsk. salt pr. person. Bland det godt sammen og gem til senere.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Hak løget og kålen i tynde strimler.
Steg løget og halvdelen af kålen på panden i 1/2 spsk. olie, så det får lidt farve og bliver gennemstegt.
Overfør det hele til en stor skål, også det kål der ikke er stegt.
Hak persillen groft og æblet i små tern. Overfør til salaten.
Varm panden op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt.
Overfør til salaten og vend det hele godt rundt og smag til med salt, peber og citronsaft.
Fordel quinoaen i dybe tallerkener og anret salaten henover.
Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion
Kundekommentarer ()