0
Texansk stegt grisekød i frisk æble/kålsalat med persille

Texansk stegt grisekød i frisk æble/kålsalat med persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grisekød i strimlertexan pork rubhvidløg
1 min.
Marinér kødet

Kom kødet i en skål sammen med krydderiblandingen, fintrevet hvidløg og 1/4 tsk. salt pr. person. Bland det godt sammen og gem til senere.

3 min.
Kog quinoaen

Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.

spidskålløg
5 min.
Hak grøntsagerne

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Hak løget og kålen i tynde strimler.

Steg løget og halvdelen af kålen på panden i 1/2 spsk. olie, så det får lidt farve og bliver gennemstegt.

Overfør det hele til en stor skål, også det kål der ikke er stegt.

æblepersille
15 min.
Hak urterne

Hak persillen groft og æblet i små tern. Overfør til salaten.

citron
20 min.
Steg kødet

Varm panden op ved høj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt.

Overfør til salaten og vend det hele godt rundt og smag til med salt, peber og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel quinoaen i dybe tallerkener og anret salaten henover.

Bonusinfo

Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion

Næringsindhold pr. person:

Energi:
531 kcal
Fedt:
21,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,1 g
Kulhydrat:
44,9 g
heraf sukkerarter:
16,6 g
Kostfibre:
11,2 g
Protein:
34,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?