0

Texas burger med jalapenosrørt bøf, barbecuesauce og multifarvet coleslaw med honning-sennepsdressing

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Slaw: Trim spidskålen og snit den i tynde strimler. Rens alle forårsgrøntsagerne - fx gulerødder, rød peberfrugt, forårsløg, slikærter, asparges, radiser og fennikel - og snit dem i tynde strimler eller skiver. Pres 1 fed hvidløg ned i en skål og rør det jævnt sammen med sennep, honning og æbleeddike. Pisk 3-4 spsk. mayonnaise i til dressingen er helt glat og smag til med salt og peber. Vend alle grøntsager og dressing sammen, smag til og stil på køl indtil servering.

Bøffer: Hak de syltede jalapeños fint og læg dem i en skål sammen med kød, paprika, spidskommen, cayennepeber, 1 fed presset hvidløg, 1 dl barbecuesauce (fx Sweet Baby Ray’s), et godt nip salt og lidt peber. Ælt det sammen til en ensartet fars og form den til 4 store, flade bøffer. Steg dem gyldne og smør i lige dele olie og smør på en pande og krydr dem med et ekstra nip salt.

Samling: Rist bollerne og smør dem med mayonnaise. Læg et par salatblade på underbollen og top med bøf, barbecuesauce, syltede agurker, tomatskiver og en god skefuld slaw. Slut af med overbollen. Server straks med resten af slawen som tilbehør.

Server nogle gode fritter til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?