Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær auberginen i skiver på ca. 1 cm's tykkelse, spred dem ud på bagepladen, og krydr stykkerne med salt. Lad dem stå og trække i 10 min., og kom dem så i ovnen i ca. 15 min., indtil de har fået lidt farve og er blevet helt møre.
Kom kødet i en pande med 1 tsk. olie pr. person, og steg det under omrøring, til det er gennemstegt.
Riv hvidløget, og tilsæt det til kødet sammen med basilikumblade og chili (pas på med mængden - den er stærk).
Rør godt rundt, og smag til med salt.
Kog nudlerne som angivet på pakken, dræn vandet fra, og skyl dem med koldt vand.
Varm en pande op ved middel varme.
Skær tofuen i tern, og vend dem i 1/2 spsk. hvedemel pr. person.
Steg tofuen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil den får godt med farve. Krydr med salt og peber.
Bland citronsaften og soyasovsen i en skål.
Kom nudlerne i en stor skål, og anret aubergine, kød og tofu henover. Top med ponzusovs.
Kundekommentarer ()