Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg, pres hvidløg, skær chili i tynde skiver, og hak ingefær fint.
Svits løg, hvidløg, chili og ingefær i olie ved 200 grader i 5 min. i formen til airfryeren.
Tilsæt oksekød i strimler og et godt skud salt og peber. Rør det hele godt sammen, og giv det 7 min. ved 180 grader. Rør i retten undervejs.
Snit spidskål i tynde strimler og peberfrugt i små tern.
Gem lidt peberfrugt til pynt ved servering.
Tilsæt kokosmælk, spidskål, rød karrypasta, saften fra en halv lime og 1/2 spsk. brun farin pr. pers. til airfryerformen. Rør det hele godt sammen, og giv det 5 min. ved 180 grader. Rør et par gange undervejs, og smag evt. til med lidt salt.
Skær den anden halve lime i både, og gem dem til servering.
Kog nudlerne i en gryde efter anvisning på pakken.
Fif: Du KAN koge nudlerne med i retten, hvis du har en airfryer med form, der er stor nok. Hvis du gør det, skal der tilsættes 1 dl vand pr. person, og så skal retten have yderligere 10 min. ved 200 grader, hvor der røres et par gange undervejs.
Servér retten med peberfrugt i skiver, lime i både og evt. lidt friskhakkede krydderurter.
Hvis du har kogt nudlerne for sig, fordeler du først dem i skåle/tallerkener og serverer thaigryden ovenpå.
Kommentarer og forslag til opskriften