0

Thai-inspireret blomkålssalat med æbler, agurk og varm peanutbutterdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og skær stokken i små tern. Overhæld dem med kogende vand og lad det trække 10 min. Halver agurken, fjern den bløde kerne og skær resten i skiver. Befri æblerne for stilk og kernehus og skær kødet i tern. Snit forårsløgene tyndt - gem det grønne til drys - hak hvidløg og ingefær fint og sauter det hele i lidt olie. Kom peanutbutter, soja, chilisauce, citronsaft og 1 dl vand ved og lad det simre 2-3 min. ved svag varme - kom mere vand i hvis nødvendigt – og smag til. Dræn blomkålen og vend dem sammen med agurk og æbletern, lidt olie, salt og peber og anret salaten på et fladt fad. Dryp den varme dressing over, drys med grofthakkede cashewnødder og forårsløgstop og server salaten til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?