0

Thai-inspireret broccolisalat med snackpeber og peanutbutter på bund af sprød icebergsalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit icebergsalaten fint og anret den som en rede på et fladt fad. Hak løg, hvidløg fint og sauter dem i lidt olie. Kom chili, ingefær, peanutbutter, sukker, vand, citronsaft og soja ved og lad det simre 2-3 min. ved svag varme - kom mere vand i hvis nødvendigt. Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Snit den snackpebrene i tern og sauter begge dele i lidt olie, uden at de tager meget farve, til de er møre med et sprødt bid. Rør peanutbuttersaucen i, smag til og anret det ovenpå salaten. Drys med grofthakkede cashewnødder og server salaten lun eller tempereret til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften