0

Thaiinspireret gulerodssalat med mango og cashewnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne godt, skræl mangoen og lav lange tynde strimler af begge med en tyndskræller. Pisk presset hvidløg, sambal oelek, citrussaft, honning, sesamolie og 2 spsk. olie sammen. Smag til med fish sauce og peber - den skal være både sur og stærk - og vend forsigtigt gulerødder og mango deri. Pluk evt. korianderen og hak den groft. Vend nødder og evt. koriander i salaten, smag til og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?