Du skal bruge rød karrypasta i dine fiskefrikadeller.
Smag på den inden du kommer den i, så du fornemmer, om du vil bruge det hele.
Jeg kan lide mine fishcakes spicy, men det er naturligvis en smagssag.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog ris efter anvisningen på pakken. Vend 1-2 dl kokosmælk i dine kogte ris. Tænd stille og roligt for varmen, og lad dem varme med kokosmælken i 1-2 min. Smag til med salt, og spæd med mere kokosmælk hvis behov.
Blend fisken i en foodprocessor til en fin fars. Rør rød karrypasta, lidt fiskesauce og æg i, og saml farsen med 1-2 spsk. mel. Form ca. 6 små fishcakes pr. pers. med en våd ske og hånden, og steg dem i rigeligt olie på en pande i ca. 7-10 min. i alt. Tryk dem gerne let flade, så du får runde, flade fishcakes lidt større end en 5-krone.
Hak peanuts og flæk agurken. Bank agurken let med skaftet af en kniv, og skær den i mundrette chunks.
Rør en dressing af limesaft, lidt fiskesauce, 1 tsk. sukker og en smule lys eddike, og vend agurk og peanuts ned i dressingen.
Snit forårsløg fint, og vend dem i agurkesalaten lige inden servering.
Snit kålen.
Servér fishcakes med kokosris, agurkesalat og snittet kål.
Kundekommentarer ()