0
Thailandske fishcakes med kokosris og agurkesalat

Thailandske fishcakes med kokosris og agurkesalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

jasminriskullerfilet uden skindægrød karrypastanam pla (fiskesauce)kokosmælk
1 min.
Ris og fishcakes

Kog ris efter anvisningen på pakken. Vend 1-2 dl kokosmælk i dine kogte ris. Tænd stille og roligt for varmen, og lad dem varme med kokosmælken i 1-2 min. Smag til med salt, og spæd med mere kokosmælk hvis behov. 

Blend fisken i en foodprocessor til en fin fars. Rør rød karrypasta, lidt fiskesauce og æg i, og saml farsen med 1-2 spsk. mel. Form ca. 6 små fishcakes pr. pers. med en våd ske og hånden, og steg dem i rigeligt olie på en pande i ca. 7-10 min. i alt. Tryk dem gerne let flade, så du får runde, flade fishcakes lidt større end en 5-krone. 

peanutsagurklimespidskålforårsløg
Agurkesalat

Hak peanuts og flæk agurken. Bank agurken let med skaftet af en kniv, og skær den i mundrette chunks.

Rør en dressing af limesaft, lidt fiskesauce, 1 tsk. sukker og en smule lys eddike, og vend agurk og peanuts ned i dressingen. 

Snit forårsløg fint, og vend dem i agurkesalaten lige inden servering. 

Snit kålen. 

 

26 min.
Anretning

Servér fishcakes med kokosris, agurkesalat og snittet kål. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?