0
Thailandske kødboller med nudler og stegt spidskål

Thailandske kødboller med nudler og stegt spidskål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvidløgingefærsalthakket grisekød 6-9%
1 min.
Kødbollerne

Forvarm ovnen til 225 °C og sæt vand over til at koge nudlerne i.

Pil hvidløget og skræl ingefæren og riv dem på den fine side af et rivejern.

Rør kødet sejt sammen med 1 spsk. fiskesauce eller 1 tsk. salt pr. person og tilsæt ingefæren og halvdelen af hvidløget. Læg til side og gem til senere.

sukkersaltlimerødløgspidskål
5 min.
Grøntsagerne

Opløs 1 tsk. salt eller evt. 1 spsk. fiskesauce og 1 tsk. sukker i limesaften.

Pil løget, del det i halve og skær det i så tynde skiver som muligt. Vend løget i dressingen og gem til senere.

Skyl spidskål, afdryp for vand og skær spidskålen i grove stykker.

15 min.
Kødbollerne

Form 4 kødboller pr. person og læg på en bradepande dækket med bagepapir og bag kødbollerne i ca. 10 min, til kødbollerne har fået godt med farve og er gennemstegte.

fuldkornsnudlerolie
20 min.
Kål og nudler

Varm en pande op ved fuld varme. Når panden er rygende varm tilsættes 2 tsk. olie pr. person og dernæst kålen. Steg kålen i 3 min under omrøring og smag til med salt. Man kan med fordel stege kålen af flere omgange, hvis man laver mad til flere.

Kog nudlerne som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Fordel nudlerne i dybe skåle og top med kål, kødboller og syltede rødløg. Afslut med lagen fra løgene.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
579 kcal
Fedt:
18,1 g
Kulhydrat:
61,2 g
Kostfibre:
7,44 g
Protein:
39,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?