Forvarm ovnen til 225 °C og sæt vand over til at koge nudlerne i.
Pil hvidløget og skræl ingefæren og riv dem på den fine side af et rivejern.
Rør kødet sejt sammen med 1 spsk. fiskesauce eller 1 tsk. salt pr. person og tilsæt ingefæren og halvdelen af hvidløget. Læg til side og gem til senere.
Opløs 1 tsk. salt eller evt. 1 spsk. fiskesauce og 1 tsk. sukker i limesaften.
Pil løget, del det i halve og skær det i så tynde skiver som muligt. Vend løget i dressingen og gem til senere.
Skyl spidskål, afdryp for vand og skær spidskålen i grove stykker.
Form 4 kødboller pr. person og læg på en bradepande dækket med bagepapir og bag kødbollerne i ca. 10 min, til kødbollerne har fået godt med farve og er gennemstegte.
Varm en pande op ved fuld varme. Når panden er rygende varm tilsættes 2 tsk. olie pr. person og dernæst kålen. Steg kålen i 3 min under omrøring og smag til med salt. Man kan med fordel stege kålen af flere omgange, hvis man laver mad til flere.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i dybe skåle og top med kål, kødboller og syltede rødløg. Afslut med lagen fra løgene.
Kundekommentarer ()