Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre - ca. 20 min.
Sæt en pande over høj varme.
Flæk kålen i kvarte og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver skæreside, indtil de har fået godt med farve.
Krydr kålen med salt, skær det i mundrette stykker og overfør til et fad.
Hak hvidløget og chilien fint(pas på med mængden - den er stærk) og skær løget i tynde skiver.
Kom kødet i en kold pande og varm op ved middel varme. Hak kødet helt småt imens, det simrer i sin egen væde. Sluk for varmen, når kødet er tilberedt og tilsæt løg, hvidløg, chili, fiskesaucen, revet citronskal, citronsaften og krydderiblandingen.
Rør det godt rundt, og smag til med salt og peber.
Fordel spelten i skåle, og anret salat og kød henover.
Tom yom-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()