Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær svampene i kvarte.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Steg svampene 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 minutter, indtil de får godt med farve på to sider.
Hak guleroden og hvidløget groft og tilsæt til svampene.
Steg yderligere 5 min. over middel varme ved jævnlig omrøring.
Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker, vend med fiskesaucen og gem til senere.
Hæld kokosmælken og 1 dl vand pr. person i de stegte grøntsager. Bank på citrongræsset med skaftet af en kniv, skær det i mindre stykker og tilsæt til kokosmælken. Lad det simre i ca. 5 min.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom fisken i kokosmælken og lad det simre i ca. 5 min.
Smag retten til med salt og citronsaft.
Fordel nudlerne i skåle og hæld tom kha'en henover.
Kundekommentarer ()