0
Tom kha med kulmule, stegte champignoner og boghvedenudler

Tom kha med kulmule, stegte champignoner og boghvedenudler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

champignons
1 min.
Steg svampene

Skær svampene i kvarte.

Varm en stor gryde op ved høj varme. 

Steg svampene 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 minutter, indtil de får godt med farve på to sider.

gulerodhvidløg
5 min.
Hak guleroden

Hak guleroden og hvidløget groft og tilsæt til svampene.

Steg yderligere 5 min. over middel varme ved jævnlig omrøring.

kulmulefilet uden skindnam pla (fiskesauce)
10 min.
Forbered fisken

Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker, vend med fiskesaucen og gem til senere.

15 min.
Rør tom kha suppen

Hæld kokosmælken og 1 dl vand pr. person i de stegte grøntsager. Bank på citrongræsset med skaftet af en kniv, skær det i mindre stykker og tilsæt til kokosmælken. Lad det simre i ca. 5 min.

nudler, boghvede
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

citron
25 min.
Tilsæt fisken

Kom fisken i kokosmælken og lad det simre i ca. 5 min.

Smag retten til med salt og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle og hæld tom kha'en henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
593 kcal
Fedt:
27,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
20,1 g
Kulhydrat:
30,1 g
heraf sukkerarter:
11,2 g
Kostfibre:
5,6 g
Protein:
32,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?