0
Tom yam suppe med nudler og lyssej
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
lyssejfilet uden skind
1 min.
Fisken

Krydr fisken med salt, skær den i tynde skiver, og lad den stå ude ved stuetemperatur.

zittauerløgstængel citrongræshvidløgnam pla (fiskesauce)citronnudlergulerodtom yum-krydderi
5 min.
Suppen

Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge.

Pil løget og hvidløget, og skær begge i skiver. Skræl guleroden, og skær den i små stykker.

Skyl citrongræsset, og giv det et godt slag i bunden, så det kan afgive aromaer.

Kom alle grøntsagerne i det kogende vand sammen med tom yum krydderiet.

Lad suppen simre i 10 min., og smag til med fiskesauce, citronsaft og sukker. Suppen skal smage kraftigt, så smag den godt til! Evt også med ekstra salt.

Kom fisken i suppen lige før servering.

nudler
20 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. 

koriander
25 min.
Anretning

Skyl korianderen, afdryp den for vand, og hak den groft.

Fordel nudlerne i skåle, hæld suppen henover, og top med koriander.

Bonusinfo

Tom yom-krydderi indeholder: 

  • 40% urtebouillon
  • 25% Galangal
  • 15% ingefær
  • 10% citrongræs
  • 5% rød chili
  • 5%, keffir lime

Næringsindhold pr. person:

Energi:
523 kcal
Fedt:
16,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,8 g
Kulhydrat:
57,1 g
heraf sukkerarter:
12,2 g
Kostfibre:
5,8 g
Protein:
34,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?