Krydr fisken med salt, skær den i tynde skiver, og lad den stå ude ved stuetemperatur.
Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge.
Pil løget og hvidløget, og skær begge i skiver. Skræl guleroden, og skær den i små stykker.
Skyl citrongræsset, og giv det et godt slag i bunden, så det kan afgive aromaer.
Kom alle grøntsagerne i det kogende vand sammen med tom yum krydderiet.
Lad suppen simre i 10 min., og smag til med fiskesauce, citronsaft og sukker. Suppen skal smage kraftigt, så smag den godt til! Evt også med ekstra salt.
Kom fisken i suppen lige før servering.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Skyl korianderen, afdryp den for vand, og hak den groft.
Fordel nudlerne i skåle, hæld suppen henover, og top med koriander.
Tom yom-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()