0

Tomat cous cous med cherrytomater, spinat og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom fond, tomatpuré og ketchup i en gryde og kog det op. Kom cous cousen i en skål, hæld fonden over og rør hurtigt rundt. Dæk skålen til med film og lad det trække 5 min. Skær imens tomaterne i kvarte og hak spinaten. Tag filmen af cous cousen og løsn den med et gaffel. Kom grøntsager, presset hvidløg, olie og smuldret feta ved og smag til med salt og peber. Giv cous cousen til fx grillet kylling, stegt gris eller krydrede frikadeller.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/