0

Tomat couscous med farverige grøntsager, feta og oliven (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri majsene for blade og "hår" og skær kernerne fra kolben med en skarp kniv. Kom majs, fond, tomatpuré og ketchup i en gryde og kog det op. Kom couscousen i en skål, hæld fonden over og rør hurtigt rundt. Dæk skålen til med film og lad det trække 5 min. Skær imens peberfrugten i små tern og snit den rensede chili i tynde skiver. Skyl spinaten grundigt og fjern grove stilke. Slyng bladene tørre og hak dem groft. Tag filmen af couscousen og løsn den med et gaffel. Kom grøntsager, presset hvidløg, olie, smuldret feta og grofthakkede oliven ved og vend godt rundt. Smag til med salt og peber og lad den gerne trække 30 min. på køl. Server couscousen til fx grillet kylling, stegt gris eller krydrede frikadeller.

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?