0

Tomat-melonsalat med mozzarella og parmaskinke

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver cherrytomaterne, skræl og rens melonen og skær kødet i tern. Anret begge dele på et fladt fad, riv mozzarellaen henover og krydr med salt og friskkværnet peber. Fordel strimler af parmaskinke over og dryp med masser af pesto.

Snit forårsløget i tynde skiver og drys dem over salaten. Server som for- eller frokostret med godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.