0

Tomatbagt filet royal af mørksej med aspargessauté med brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Fisk og saute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og saute og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sautén og brødet sættes ind i ovnen og varmes.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Filet royal af mørksej uden skind, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Aspargessaute: Grønne aparges, løg, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.

Tomat: Smør, soltørret tomater, hvidløg, timian, rasp, salt og peber. Nettovægt ca. 10-15 gram

Brød: Kærnemælk, hvedemel, hvedeklid, rugmel, 5 korns blanding, gær og salt. Nettovægt: ca. 225 g.

Holdbarhed:

• Levering 8. juni - bedst før 10. juni

• Levering 9. juni – bedst før 11 juni

• Levering 10. juni - bedst før 12. juni

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?