Fisk og saute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og saute og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sautén og brødet sættes ind i ovnen og varmes.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Filet royal af mørksej uden skind, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Aspargessaute: Grønne aparges, løg, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Tomat: Smør, soltørret tomater, hvidløg, timian, rasp, salt og peber. Nettovægt ca. 10-15 gram
Brød: Kærnemælk, hvedemel, hvedeklid, rugmel, 5 korns blanding, gær og salt. Nettovægt: ca. 225 g.
Holdbarhed:
• Levering 8. juni - bedst før 10. juni
• Levering 9. juni – bedst før 11 juni
• Levering 10. juni - bedst før 12. juni
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()