Purløgscreme: Hak eller klip purløgene og rør dem sammen med flødeosten. Tilsæt ½ tsk. dijonsennep og smag til med salt og peber. Cremen serveres kold, så sæt den i køleskabet indtil servering.
Tomatpanade: Fjern kerner og skind på tomaterne, skær tomatkødet i fine tern og læg dem i en lille skål. Tilsæt smør, rasp, hakket timian, lidt hakket eller presset hvidløg (efter behag), 1 spsk. olivenolie, salt og peber og rør det hele godt sammen.
Fisk: Skær fisken i portionsstykker, placer dem i et smurt ovnfast fad og krydr med lidt salt og peber. Fordel tomatpanaden på stykkerne. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 10 min. Tag fadet ud af ovnen, overdæk med stanniol og lad fisken hvile i 5 min. inden servering.
Sennepsbagte pastinakker: Skræl pastinakkerne (kan erstattes med persillerødder eller selleri) og skær dem i grove stave. Svits dem på en pande i lidt olie i 2 min. Smør lidt dijonsennep på hver stav med en pensel, læg dem i et smurt ovnfast fad og sæt fadet i den 200 grader varme ovn i 10 min. sammen med fisken (pastinakkerne sættes i ovnen, 5 min. efter fisken, så pastinakkerne er færdige, når fisken har hvilet).
Server retten sammen med små kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften