0

Tomatsalat med mozzarella og balsamico

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær tomaterne i kvarte og mozzarellaen i tern og anret det pænt på et fladt fad.

Hak rødløget og drys det henover.

Krydr med salt og peber og dryp olie og balsamico henover.

Pynt evt. med friskhakket basilikum eller pesto og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.