Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak gulerod, fennikel (gem evt. lidt topskud til anretning) og løg groft.
Sæt en gryde med 1 tsk. olie pr. person over middel varme, og overfør de hakkede grøntsager løbende til gryden.
Lad dem stege i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring, indtil grøntsagerne er møre.
Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister som angivet på emballagen.
Hæld vand i en pande, indtil det dækker bunden, krydr med salt og lad vandet simre.
Overfør fisken til panden, og kom låg på. Lad fisken simre i 3-4 min., indtil den begynder at flage.
Hæld tomatpassataen i gryden med grøntsager, og få det op at simre. Smag suppen til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Kom creme frisk i en skål, og tilsæt lidt vand, så den bliver flydende. Smag til med salt og peber.
Fordel suppen i skåle, og anret laks og creme frisk henover. Servér brødet til.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()