Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
Sæt en stor grydefuld vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.
Snit hvidløget i tynde skiver, og skær kødet ud i mundrette stykker. Varm en stor gryde op ved mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet til det har taget farve i 4-5 min. Tag kødet op af gryden, og gem det til senere. Tilsæt lidt ny olivenolie. Sauter hvidløg i 1-2 min., uden at det tager farve. Tilsæt så krydderblanding og hakkede tomater, samt ca. 1 dl vand pr kuvert. Krydr med lidt salt og groftkværnet, sort peber. Lad suppen simre under låg i ca. 10 min.
Kog fregola i en gryde med rigeligt, godt saltet vand. De skal koge i 10-12 min., til de er al dente.
Skær squashen i store tern, og pluk basilikum ud i blade.
Tilsæt fløde til suppen, og blend den lind med en stavblender. Kom kød og squash op i suppen, og smag til en sidste gang. Kom den kogte fregola op i dybe skåle, og hæld suppen henover. Slut af med at drysse basilikum over.
Velbekomme!
Linsesuppekrydderi indeholder:
60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Fregula er en type pasta fra Sardinien. Det ligner nordafrikanske Berkoukes og Mellemøstlig Moghrabieh. Fregula findes i forskellige størrelser, men består typisk af semulina dej, der er rullet i kugler med en diameter på 2-3 mm og ristet i en ovn.
Bemærk den forholdsvis lange kogetid på 12 minutter!
Kundekommentarer ()