Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at komme tomatpassata, fløde, 3 dl. vand pr. kuvert og bouillon op i en gryde, og bring det i kog. Smag til med salt og friskværnet, sort peber.
Sæt samtidig en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.
Kom kød og krydderiblanding op i en skål sammen med lidt salt og et skud sort peber. Rør det hele godt rundt, og form små mundrette kødboller.
Steg dem på en pande i en smule olie i 4-5 min. i alt afhængig af størrelse.
Tilsæt pastaen til det kogende vand, og kog den efter anvisning på pakken.
Smag suppen til en sidste gang, og anret den i dybe tallerkener med kødboller, pasta og basilikumblade.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)
Kundekommentarer ()