0
Tomatsuppe med små kødboller og ris
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

flåede og hakkede tomaterhvidløgGryderis, basmatikasserolle
1 min.
Lav suppen

Start med at snitte hvidløget i tynde skiver. Sauter dem i en gryde i lidt olivenolie i 1-2 min., til de er møre uden at tage farve. Tilsæt de hakkede tomater og lidt salt. Kog det igennem i 5-7 min.

Sæt risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.

skål, storitaliensk kødbollekrydderihakket kalv & flæskpande
5 min.
Steg kødboller

Mens suppen koger, kan du lave kødbollerne. Kom kødet op i en skål sammen med krydderiblanding og lidt salt. Rør godt sammen, og form små kødboller. Steg dem på alle sider på en godt varm pande med en smule olivenolie i 4-5 min. i alt.

gulerod i stave
15 min.
Anretning

Server den varme suppe med kødboller, ris og en god klat creme fraiche i. Server gulerodsstave som gnavegrønt på siden.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili