Hvis du ikke orker alle de små pakker, kan du tilberede fisken i én stor pakke.
Eller du kan samle det hele i et fad, krølle bagepapir, gøre det vådt, og lægge det over fisken.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kom kartoflerne i en gryde med saltet vand, og kog dem møre under låg.
Læg et stykke bagepapir klar pr. pers.
Del fisken, så der bliver 1 stykke pr. pers.
Halvér tomaterne, og snit halvdelen af hvidløget fint (gem resten).
Skær den lyse del af porre, og skær i tynde skiver. Snit den grønne top fint.
Fordel tomater, det lyse af porre, snittet hvidløg og fisk på hvert sit stykke bagepapir. Krydr gavmildt med peber og salt.
Top med olivenolie og evt. lidt smør og en sjat hvidvin. Bind bagepapiret sammen foroven med kødsnor.
Sæt pakkerne i et ildfast fad, og bag dem i den varme ovn i ca. 15-20 min., til fisken er akkurat gennemtilberedt.
Skær agurken i små tern (eller riv den).
Rør creme fraiche med lidt fintrevet hvidløg, salt og peber, vend agurken i, og smag til med salt og peber igen.
Skær citronen i skiver.
Snit salaten groft, dryp den med olivenolie og eddike, og krydr med salt og peber.
Hak dild fint.
Afdryp de kogte kartofler, og vend dem med olivenolie, salt og dild.
Åbn de små fiskepakker, og servér dem toppet med de snittede grønne porre, og med dildkartofler, agurkecreme, citronskiver og salat til.
Kundekommentarer ()