0
Torsk i baconsvøb med svampesauce og pasta

Torsk i baconsvøb med svampesauce og pasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Fisk: Del fisken i 4 portioner og læg et stykke bacon om hver (hvis du har et halestykke, kan det rulles sammen). Resultatet skal være, at stykkerne er ens i højde og tykkelse. Steg dem i lidt olie på en pande ved jævn varme i ca. 8-10 min. (afhængig af størrelse). Steg dem kun på baconsiden og vend jævnligt så baconen bliver sprød hele vejen rundt.

Pasta: Kog pastaen "al dente" som anvist på emballagen.

Svampesauce: Hak løget fint og skær svampene i skiver. Svits begge dele i lidt olie i en gryde. Når de begynder at tage farve tilsættes hvidvinen. Når hvidvinen er kogt næsten væk tilsættes fløden. Lad fløden koge ind til saucen får en cremet konsistens. Tilsæt friskhakket timian (mængde efter behag) og krydr med salt og peber.

Lige før servering vendes pastaen i svampesaucen.

Server retten sammen med en tomatsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?