0

Torsk i cremet pasta med grønne ærter og citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

filet royal af torsk uden skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker og krydr dem med salt.

løghvidløg
5 min.
Hak løget

Hak løget og hvidløget fint. Overfør til en gryde med olie og steg ved middel varme, indtil løgene er gyldne.

spaghetti
15 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på emballagen.

ærter, frostfløde 38% (piskefløde)
20 min.
Rør sovsen

Kom ærterne og fløde i gryden med løg og lad det simre, indtil det er gennemvarmt.

citron
25 min.
Tilbered fisken

Kom fisken i flødesovsen og lad det simre, indtil fisken begynder at flage. Smag sovsen til med salt, peber og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret fiskeretten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
769 kcal
Fedt:
26,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,3 g
Kulhydrat:
81,5 g
heraf sukkerarter:
8,3 g
Kostfibre:
10,2 g
Protein:
42,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?