0

Torsk i cremet pasta med grønne ærter og citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

torskefilet uden skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken ud i ca. 2x2 cm stykker, og krydr dem med salt.

løghvidløg
5 min.
Hak løg

Hak løg og hvidløg fint, overfør det til en gryde med olie, og steg ved middel varme, indtil løgene er gyldne.

spaghetti
15 min.
Kog pasta

Kog pasta som angivet på emballagen.

ærter, frostfløde 38% (piskefløde)
20 min.
Rør sovsen

Kom ærter og fløde i gryden med løg, og lad det simre, indtil det er gennemvarmt.

citron
25 min.
Tilbered fisken

Kom fisken i flødesovsen, og lad det simre, indtil fisken begynder at flage. Smag sovsen til med salt, peber og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret fiskeretten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
769 kcal
Fedt:
26,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,3 g
Kulhydrat:
81,5 g
heraf sukkerarter:
8,3 g
Kostfibre:
10,2 g
Protein:
42,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?