0
Torsk i cremet squashsovs med ravioli og salvie

Torsk i cremet squashsovs med ravioli og salvie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

torskefilet uden skind
1 min.
Skær fisken

Skær fisken i store stykker, krydr med salt, fintrevet hvidløg og grofthakket salvie, og gem til senere.

squashløg
5 min.
Riv grøntsagerne

Riv løget og squashen på den grove side af et rivejern. 

Varm en stor gryde op ved middel varme, og steg de revne grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 5 min. under omrøring, indtil de er faldet godt sammen. 

fløde 9%hvedemel
15 min.
Rør sovsen

Kom 1 tsk. hvedemel pr. pers. i gryden, og rør det godt ud i grøntsagerne. Tilsæt fløden, og få det op at simre. 

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Kog pastaen

Kog raviolierne som angivet på pakken.

25 min.
Tilsæt fisken

Kom fisken ned til squashen, og lad det simre med låg på i ca. 3-4 min., indtil fisken begynder at flage. Smag retten til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i tallerkener, og anret fiskeretten henover.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
581 kcal
Fedt:
28,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
15,5 g
Kulhydrat:
40,7 g
heraf sukkerarter:
15,5 g
Kostfibre:
2,5 g
Protein:
37,6 g