Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær fisken i store stykker, krydr med salt, fintrevet hvidløg og grofthakket salvie, og gem til senere.
Riv løget og squashen på den grove side af et rivejern.
Varm en stor gryde op ved middel varme, og steg de revne grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 5 min. under omrøring, indtil de er faldet godt sammen.
Kom 1 tsk. hvedemel pr. pers. i gryden, og rør det godt ud i grøntsagerne. Tilsæt fløden, og få det op at simre.
Kog raviolierne som angivet på pakken.
Kom fisken ned til squashen, og lad det simre med låg på i ca. 3-4 min., indtil fisken begynder at flage. Smag retten til med salt og peber.
Fordel pastaen i tallerkener, og anret fiskeretten henover.
Kommentarer og forslag til opskriften