Retten er optimal til grill!
Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Lav en dressing af 1/2 spsk. olie, 1/2 spsk. balsamico og revet hvidløg, og smag til med salt og peber.
Skyl tomater og squash grundigt, og afdryp dem for vand. Skær squash i mundrette stykker, og lad tomaterne være hele.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, grilles grøntsagerne på en tør pande, indtil de branker lidt. De skal ikke gennemsteges, men bare have lidt røg.
Vend grøntsagerne i dressingen lige før servering, og smag til med salt og balsamico.
Varm en kasserolle op ved lav varme. Kom bønner og creme fraiche i, og varm stille og roligt op under omrøring. Giver du for meget varme, vil sovsen skille.
Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, halvér citronen og grill den på skærefladen, indtil den har fået godt med farve. Servér straks.
Servér fisken med salaten, de cremede bønner og den grillede citron.
Kommentarer og forslag til opskriften