0
Mørksej i grøn karry med stegt squash
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 597 kcal

Fedt: 27,9g

Kulhydrat: 48,6g

Protein: 32,8g

Kostfibre: 12,1g

Allergener:
Mørksej, Nødder, Bygkerner, Soya, Sesam, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlebyg
1 min.
Perlebyg

Kog perlebyggen i en gryde med rigeligt vand og salt - kog i ca. 12-15 minutter under låg.

mørksejfilet uden skind
3 min.
Fisken

Skær fisken i store tern og krydr den med salt på alle sider og læg til side.

ingefærskalotteløgsquash
5 min.
Grøntsager

Pil løget og hak det groft. Skræl ingefæren og riv det på den fine side af et rivejern.

Skyl squashen grundigt og skær i 2 x 2 cm tern.  

grøn karrypastakokosmælk
15 min.
Karrysovs

Varm en kasserolle op ved høj varme. Steg løg og ingefær i 1 tsk. olie i 1 min. Tilsæt karrypasta (pas på den er HOT – så juster efter smag) og steg videre 1 min. Tilsæt kokosmælk og 1 dl vand pr. person og lad det simre i ca. 10 min, til sovsen får en cremet konsistens.

squash
20 min.
Squashen

Varm en pande op ved høj varme og steg squashen i 1 tsk. olie pr. person i 2 min under omrøring. Du kan med fordel stege squashen i flere etaper, så den får mere stegeflade.

Smages til med salt.  

saltlimesukker
25 min.
Karrysovs

Smag karrysovsen til med salt eller fiskesauce, lime og ½ tsk. sukker. Tilsæt fisken og lad den tilberede i ca. 2 min.

30 min.
Anretning

Server perlebyg med en god skefuld grøn karry sammen med den stegte squash.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?