Næringsfordeling pr. person
Energi: 597 kcal
Fedt: 27,9g
Kulhydrat: 48,6g
Protein: 32,8g
Kostfibre: 12,1g
Kog perlebyggen i en gryde med rigeligt vand og salt - kog i ca. 12-15 minutter under låg.
Skær fisken i store tern og krydr den med salt på alle sider og læg til side.
Pil løget og hak det groft. Skræl ingefæren og riv det på den fine side af et rivejern.
Skyl squashen grundigt og skær i 2 x 2 cm tern.
Varm en kasserolle op ved høj varme. Steg løg og ingefær i 1 tsk. olie i 1 min. Tilsæt karrypasta (pas på den er HOT – så juster efter smag) og steg videre 1 min. Tilsæt kokosmælk og 1 dl vand pr. person og lad det simre i ca. 10 min, til sovsen får en cremet konsistens.
Varm en pande op ved høj varme og steg squashen i 1 tsk. olie pr. person i 2 min under omrøring. Du kan med fordel stege squashen i flere etaper, så den får mere stegeflade.
Smages til med salt.
Smag karrysovsen til med salt eller fiskesauce, lime og ½ tsk. sukker. Tilsæt fisken og lad den tilberede i ca. 2 min.
Server perlebyg med en god skefuld grøn karry sammen med den stegte squash.
Kundekommentarer ()