0

Torsk i krydret kokos/majscurry med æble og spinat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Fiskeben, Selleri, Hvidvin

Fremgangsmåde

Skær torsken i store tern, krydr dem med lidt salt og peber og stil dem på køl. Hak løgene fint og skær de rensede snackpebre og æbler i små tern. Skyl spinaten godt og slyng den tør. Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og sauter løgene til de er klare og har taget en smule farve. Tilsæt chili, koriander, spidskommen og gurkemeje, rør rundt og sautér videre i 1 minut. Tilsæt æble- og pebertern og rist i 3 min. Hæld fonden i (du kan bruge grøntsagsfond i stedet for fiskefond, hvis du foretrækker det) og lad det simre uden låg i 15-20 min. Rør kokosmælk og majs i og kog saucen ind til den er tyk og cremet. Vend fisk og spinat i og lad det simre i 3-5 min. til spinaten er faldet sammen, og fisken lige er mør. Smag curryen til og anret i en flot varm skål. Drys med friskhakket koriander og persille og server straks.

Server sammen med jasminris og en sprød grøn salat med avokado, rødløg og sorte bønner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?