Skær torsken i store tern, krydr dem med lidt salt og peber og stil dem på køl. Hak løgene fint og skær de rensede snackpebre og æbler i små tern. Skyl spinaten godt og slyng den tør. Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og sauter løgene til de er klare og har taget en smule farve. Tilsæt chili, koriander, spidskommen og gurkemeje, rør rundt og sautér videre i 1 minut. Tilsæt æble- og pebertern og rist i 3 min. Hæld fonden i (du kan bruge grøntsagsfond i stedet for fiskefond, hvis du foretrækker det) og lad det simre uden låg i 15-20 min. Rør kokosmælk og majs i og kog saucen ind til den er tyk og cremet. Vend fisk og spinat i og lad det simre i 3-5 min. til spinaten er faldet sammen, og fisken lige er mør. Smag curryen til og anret i en flot varm skål. Drys med friskhakket koriander og persille og server straks.
Server sammen med jasminris og en sprød grøn salat med avokado, rødløg og sorte bønner.
Kundekommentarer ()