0
Kuller i krydret tomatsovs med ravioli
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pasta.

løggulerodchilipulverolivenolie, ekstra jomfrubouillontomatpurécitronhonningkullerfilet uden skind
3 min.
Chilisovs

Pil løget og skræl gulerødderne og riv det på den grove side af et rivejern.

Varm en gryde op ved middel varme og steg chilipulveret (chilien er stærk! så vær forsigtig med at dosere for meget) i 1 spsk. olie pr. person i 1 min. under omrøring, tilsæt løget og gulerødderne og steg i 2 min. Tilsæt bouillon, tomatpure, citronsaft, 1 tsk. honning og 1,5 dl vand pr. person. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 15 min til sovsen er tyk.

Skær fisken ud 2x2 cm stykker og krydr med salt.

Tilsæt fisken 1 min. før servering og smag til om sovsen mangler yderligere salt.

basilikumravioli med spinat og ricotta
20 min.
Pasta og basilikum

Kog pastaen som angivet på pakken.

Skyl basilikummen grundigt, afdryp for vand, pluk bladene fra stilken og gem til anretning.

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle og servér chilisovsen med fisken henover og top med basilikumblade.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
550 kcal
Fedt:
24,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,4 g
Kulhydrat:
43,3 g
heraf sukkerarter:
15,6 g
Kostfibre:
8,5 g
Protein:
35,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?