Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pasta.
Pil løget og skræl gulerødderne og riv det på den grove side af et rivejern.
Varm en gryde op ved middel varme og steg chilipulveret (chilien er stærk! så vær forsigtig med at dosere for meget) i 1 spsk. olie pr. person i 1 min. under omrøring, tilsæt løget og gulerødderne og steg i 2 min. Tilsæt bouillon, tomatpure, citronsaft, 1 tsk. honning og 1,5 dl vand pr. person. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 15 min til sovsen er tyk.
Skær fisken ud 2x2 cm stykker og krydr med salt.
Tilsæt fisken 1 min. før servering og smag til om sovsen mangler yderligere salt.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Skyl basilikummen grundigt, afdryp for vand, pluk bladene fra stilken og gem til anretning.
Fordel pastaen i skåle og servér chilisovsen med fisken henover og top med basilikumblade.
Kundekommentarer ()