0
Kulmule i svampecreme med fennikel og bagte kartofler

Kulmule i svampecreme med fennikel og bagte kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulefilet uden skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i stykker på ca. 4x2 cm., krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.

bagekartoflertørret oregano
5 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt og oregano. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

Fennikelchampignonsløg
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær svampene i halve, og løg og fennikel i mundrette stykker.

Varm en gryde op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil grøntsagerne har fået lidt farve og er blevet helt møre.

kulmulefilet uden skindfløde 9%
20 min.
Rør sovsen

Skru ned for varmen, tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person og rør godt rundt  i 1 minuts tid.

Hæld fløden i, og lad den simre, indtil sovsen får en cremet tekstur.

Tilsæt fisken, og lad sovsen simre i yderligere 4-5 min., indtil fisken begynder at flage.

Smag sovsen til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér fisken med kartofler, grøntsager og sovs.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
575 kcal
Fedt:
24,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,7 g
Kulhydrat:
50,6 g
heraf sukkerarter:
10,4 g
Kostfibre:
6,7 g
Protein:
34,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?