Skær fisken i stykker på ca. 4x2 cm., krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt og oregano. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skær svampene i halve, og løg og fennikel i mundrette stykker.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil grøntsagerne har fået lidt farve og er blevet helt møre.
Skru ned for varmen, tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person og rør godt rundt i 1 minuts tid.
Hæld fløden i, og lad den simre, indtil sovsen får en cremet tekstur.
Tilsæt fisken, og lad sovsen simre i yderligere 4-5 min., indtil fisken begynder at flage.
Smag sovsen til med salt og peber.
Servér fisken med kartofler, grøntsager og sovs.
Kundekommentarer ()