0
Lyssej i syrlig chilisovs med bagt grønkål/palmekål

Lyssej i syrlig chilisovs med bagt grønkål/palmekål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

grønkålpalmekål
3 min.
Kålen

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl kålen grundigt, og riv bladene fra stilken.

Spred kålbladene ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i lidt olie, og krydr med salt og peber.

Bages i ca. 10-15 min., indtil kålen har fået godt med farve og er mør. Smages til med salt og peber.

lyssejfilet uden skindløgchilipulverbouillontomatpurécitron
10 min.
Syrlig chilisovs

 

Skær fisken i stykker på 2x2 cm., og krydr med salt.

Pil løget, og hak det groft.

Varm en gryde op ved middel varme, og steg chilipulveret (pas på med mængden - den er stærk) i 1 spsk. olie pr. person i 1 min. under omrøring. Tilsæt løg, og steg i 2 min., indtil det bliver gyldent. Tilsæt bouillon, tomatpure, citronsaft, 1 tsk. sirup og 1,5 dl vand pr. person. Læg låg på gryden, og lad retten simre i ca. 15 min., til sovsen er tyk.

Tilsæt fisken 1 min. før servering, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér fisken med sovs henover spelten, og kålen anrettet ved siden af.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
17,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,4 g
Kulhydrat:
52,7 g
heraf sukkerarter:
8,7 g
Kostfibre:
15,2 g
Protein:
40,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?