0

Torsk med grøntsagssaute, orange sauce og perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, saute og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, saute og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og perlebyg. Saucen varmes i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Saute: Gulerødder, løg, porrer, asparges, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.

Orange sauce: Hønsefond, appelsin saft, citronsaft, maizena, salt og peber. Nettovægt ca. 1 dl/ca. 2 dl

Holdbarhed:

• Levering 17. august - bedst før 19. august

• Levering 18. august – bedst før 20. august

• Levering 19. august - bedst før 21. august

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?