Fisk, saute og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og perlebyg. Saucen varmes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Gulerødder, løg, porrer, asparges, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.
Orange sauce: Hønsefond, appelsin saft, citronsaft, maizena, salt og peber. Nettovægt ca. 1 dl/ca. 2 dl
Holdbarhed:
• Levering 17. august - bedst før 19. august
• Levering 18. august – bedst før 20. august
• Levering 19. august - bedst før 21. august
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()