0

Torsk med kartoffelpure rørt med persille og hvidløg samt tomatkompot

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartoffel og tomatkompot, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kompotten vendes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kartoffelpure: Kartofler, MÆLK, SMØR, persille, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g. 

Tomatkompot: Tomat, løg, peberfrugt, hvidløg, rosmarin, timian, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

  • Levering 24. august – bedst før 25. august
  • Levering 26. august – bedst før 27. august 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Kartoffel

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 524 kJ / 125 kcal

Fedt 6,8 g

heraf mættede fedtsyrer 4,2 g

Kulhydrat 13,5 g

heraf sukkerarter 1,6 g

Kostfibre 1,1 g 78,3 g

Protein 2,1 g

Salt 0,31 g

Kompot

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 135 kJ / 32 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,5 g

heraf sukkerarter 3,6 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 1,1 g

Salt 0,2

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.