Skræl citronen med en kartoffelskræller, men sørg for, at du kun får den gule skræl med.
Kog risene efter anvisning på posen, og lad citronskallerne koge med.
Opvarm ovnen til 180 grader.
Bring en anden lille gryde med letsaltet vand i kog.
Pil løgene, og halver dem. Snit i tynde skiver, og steg dem bløde i lidt olivenolie og en klat smør. Kog herefter ¾ af løgene i det vand, du bragte i kog, i ca. 10 minutter, og lad den sidste ¼ løg stege videre, til de bliver sprøde.
Halver tomaterne, og gør plads til dem på panden med løg. Krydr med salt og peber, og lad tomaterne stege med i et par minutter.
Krydr torsken med salt, peber, lidt olie og citronsaft, og bag i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Sigt de kogte løg. Blend dem til en pure, og smag til med det halve af krydderiet, salt, friskkværnet peber samt lidt citronsaft.
Når risene er kogt færdig, tilsættes den anden halvdel af krydderiet. Smag til med salt og peber.
Kundekommentarer ()