0

Torsk med sellerimos og dampet spinat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sellerimos: Skræl sellerien, skær den ud i små tern og kog dem møre. Mos dem sammen med ægget. Krydr med salt og peber.

Spinat/fisk: Damp spinaten i kort tid - til den kun lige er faldet sammen. Krydr med salt og peber. Tryk væden fra. Læg spinaten i et lille ovnfast fad og læg fisken oven på.

Fordel sellerimosen over fisken og hæld olie og lidt citronsaft over.

Bag retten i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter til overfladen er gylden, og fisken er bagt.

Server retten med en citronskive og dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?