0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Kom fisken i et lavt ovnfast fad med skindsiden nedad, pres limesaft fra en halv lime over og krydr med persille, salt og peber. Hak skalotteløget og 1 fed hvidløg. Rens snackpeberen og hak både snackpeber og chili fint. Sauter det hele i 2 spsk. smør og 1 spsk. olie til grøntsagerne er bløde. Tilsæt cherrytomater (skåret i tern), appelsinsaft, salt og peber og kog det op. Fordel blandingen over fisken og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. til fisken er gennembagt.

Aspargessauté: Fjern den den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af, snit aspargeserne i 3 cm lange stykker og hak 1 fed hvidløg fint. Smelt 1½ spsk. smør i en gryde, tilsæt asparges og hvidløg og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad aspargeserne simre ved middelsvag varme i 3-5 min. (alt efter tykkelse) til de er møre - men stadig har et sprødt bid.

Anret nu fisken sammen med aspargessautéen, ris, evt. ekstra limebåde og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften