Tilbehør:
frisk løvstikke
agurk
grøntsager
Agurk/kaviarsauce:
100 g DDV yoghurt
50 g agurk
20 g kaviar (fra glas)
salt og peber
lidt citronsaft
Fisk: Skær fisken i mindre stykker og læg dem lagvis med løvstikkeblade i en anretningsring, så fisken danner et lille tårn. Hvis du ikke har en ring, kan fisken lægges i en lille rund form. Krydr med lidt salt og peber mellem lagene. Bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 10-15 minutter. Sæt fisken på en tallerken, lad den afkøle og fjern ringen.
Sauce: Rør yoghurten sammen med finthakket agurk og kaviar i en skål. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Fordel saucen på tallerknen, pynt med frisk løvstikke og et stykke agurk, der er skåret flot ud.
Server retten sammen med flere grøntsager, fx tomater.
Kundekommentarer ()