0

Torskefilet med bagte rødbeder, sennepssauce og persillekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt fisk, rødbeder og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes saucen i en lille gryde og varmes op (Rør jævnligt, da den nemt brænder på.)

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Rødbeder: Rødbeder, honning, rapsolie, timian, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Sennepssauce: MÆLK, SMØR, HVEDEMEL, FISKEFOND, SENNEP, eddike, salt og peber

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl. 

  • Levering 23. december – bedst før 24. december 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Rødbeder

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 275 kJ / 66 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 10,8 g

heraf sukkerarter 10,4 g

Kostfibre 2,2 g

Protein 1,7 g

Salt 0,34 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 390 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,95 g

 

Sennepssauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 380 kJ / 91 kcal

Fedt 4,2 g

heraf mættede fedtsyrer 2,6 g

Kulhydrat 9,1 g

heraf sukkerarter 3,4 g

Kostfibre 0,5 g

Protein 4,0 g

Salt 0,73 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?