Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt fisk, rødbeder og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes saucen i en lille gryde og varmes op (Rør jævnligt, da den nemt brænder på.)
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Rødbeder: Rødbeder, honning, rapsolie, timian, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Sennepssauce: MÆLK, SMØR, HVEDEMEL, FISKEFOND, SENNEP, eddike, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Rødbeder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 275 kJ / 66 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 10,8 g
heraf sukkerarter 10,4 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 1,7 g
Salt 0,34 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Sennepssauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 380 kJ / 91 kcal
Fedt 4,2 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 9,1 g
heraf sukkerarter 3,4 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 4,0 g
Salt 0,73 g
Kundekommentarer ()