0

Torskefilet med bagte rødbeder, sennepssauce og persillekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt torsk, kartofler og rødbeder i en 200 grader varm ovn. Torsken skal have ca. 20 min. Kartofler og rødbeder ca. 15 min. Saucen hældes i en lille gryde og koges op. OBS. Pas på med saucen, den brænder nemt på.

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g. 

Rødbeder: Rødbeder, olie, honning, timian, salt og peber   

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Sennepssauce:  SMØR, MEL, MÆLK, FISKEFOND, FISKESENNEP, salt, peber og eddike

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl. 

  • Levering 18 december – bedst før 19. december
  • Levering 20. december - bedst før 21. december

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Rødbeder

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 275 kJ / 66 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 10,8 g

heraf sukkerarter 10,4 g

Kostfibre 2,2 g

Protein 1,7 g

Salt 0,34 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 391 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,49 g

 

Sennepssauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 391 kJ / 94 kcal

Fedt 5,1 g

heraf mættede fedtsyrer 3,3 g

Kulhydrat 8,0 g

heraf sukkerarter 4,2 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 3,7 g

Salt 0,25 g

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?