Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt torsk, kartofler og rødbeder i en 200 grader varm ovn. Torsken skal have ca. 20 min. Kartofler og rødbeder ca. 15 min. Saucen hældes i en lille gryde og koges op. OBS. Pas på med saucen, den brænder nemt på.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g.
Rødbeder: Rødbeder, olie, honning, timian, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Sennepssauce: SMØR, MEL, MÆLK, FISKEFOND, FISKESENNEP, salt, peber og eddike
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Rødbeder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 275 kJ / 66 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 10,8 g
heraf sukkerarter 10,4 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 1,7 g
Salt 0,34 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 391 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,49 g
Sennepssauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 391 kJ / 94 kcal
Fedt 5,1 g
heraf mættede fedtsyrer 3,3 g
Kulhydrat 8,0 g
heraf sukkerarter 4,2 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 3,7 g
Salt 0,25 g
Kundekommentarer ()