Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Kom majsene i vandet, og lad dem simre i vandet i 5 min. Tag majsene op af vandet, og gem dem til senere.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet i 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Riv hvidløget ned i en skål sammen med skrællen fra citronen.
Hak persillen fint, og tilsæt den til skålen.
Rør det hele godt sammen med lidt citronsaft, 1/2 spsk. olie og salt.
Vend paprikaen sammen med creme frisk, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Grill majsene i 1 spsk. olie pr. person på alle sider, indtil de får en lidt branket overflade.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med kartofler og majs. Hæld creme frisk dressing henover majsen, og top med gremolata.
Kundekommentarer ()