0

Torskefilet med ratatouille og tomatpasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, ratatouille og tomatpasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, ratatouille og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ratatouille og pastaen.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Ratatouille: Squash, aubergine, løg, peberfrugt, tomater, hvidløg, basilikum salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Tomatpasta: Pastapenne, olivenolie, soltørrede tomater, hvidløg, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 12. oktober - bedst før 14. oktober

• Levering 13. oktober – bedst før 15. oktober

• Levering 14. oktober - bedst før 16. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?