Fisk, ratatouille og tomatpasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ratatouille og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ratatouille og pastaen.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ratatouille: Squash, aubergine, løg, peberfrugt, tomater, hvidløg, basilikum salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Tomatpasta: Pastapenne, olivenolie, soltørrede tomater, hvidløg, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.
Holdbarhed:
• Levering 12. oktober - bedst før 14. oktober
• Levering 13. oktober – bedst før 15. oktober
• Levering 14. oktober - bedst før 16. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()