Her har Jeg valgt at koge kartoflerne, men du kan sagtens stege dem på en pande, eller bage dem i ovnen, hvis du foretrækker det.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl eller skrub kartoflerne, og halvér dem, hvis de er meget store. Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg i ca. 20 min. Hæld vandet fra, og vend dem med lidt olivenolie eller en smørklat, mens de stadig er helt varme.
Rør mayonnaise med piccalilly, og smag til med salt.
Del fisken i passende portionsstykker. Kom dem i kærnemælk, og lad dem trække et par minutter. Afdryp dem let, og vend dem i rasp.
Steg fisken sprød og lækker i olie på en varm pande, og krydr med salt.
Pluk salaten groft, snit bladselleri fint, og skær æble i slanke både. Anret det hele på et fad, dryp med olivenolie og eddike, og krydr med salt og peber.
Skær citronen i både.
Anret kartofler med fisk, salat og remoulade, og servér straks.
Kundekommentarer ()