0
Torsk med remoulade, kartofler og salat med æble

Torsk med remoulade, kartofler og salat med æble

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Her har Jeg valgt at koge kartoflerne, men du kan sagtens stege dem på en pande, eller bage dem i ovnen, hvis du foretrækker det. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerPiccalillymayonnaise
1 min.
Kartofler og remoulade

Skyl eller skrub kartoflerne, og halvér dem, hvis de er meget store. Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg i ca. 20 min. Hæld vandet fra, og vend dem med lidt olivenolie eller en smørklat, mens de stadig er helt varme. 

Rør mayonnaise med piccalilly, og smag til med salt.

filet royal af torsk uden skindkærnemælkrasphjertesalatbladselleriæbler
7 min.
Fisk og salat

Del fisken i passende portionsstykker. Kom dem i kærnemælk, og lad dem trække et par minutter. Afdryp dem let, og vend dem i rasp.

Steg fisken sprød og lækker i olie på en varm pande, og krydr med salt.

Pluk salaten groft, snit bladselleri fint, og skær æble i slanke både. Anret det hele på et fad, dryp med olivenolie og eddike, og krydr med salt og peber.

citron
23 min.
Anretning

Skær citronen i både. 

Anret kartofler med fisk, salat og remoulade, og servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?