Tag kødet ud af køleskabet en halv time før det skal grilles/steges. Gnid kødet med halvdelen af den medfølgende beef rub og lad det marinere i 10 min. Gnid kødet med lidt olie, og grill det på en varm grill (eller en grillpande) i ca. 2-3 min. på hver side. Tag kødet af panden, drys med godt salt og lad det hvile, mens resten tilberedes.
Tomatsalsa med avokado: Mos avokado sammen med limesaft og ¼ af rubben til en grov guacammole. Smag til med salt og peber. Fjern kernerne fra tomaterne og skær resten i små tern. Vend dem sammen med fintskåret rødløg og hakket mynte (gem noget mynte til tortillaerne). Smag til med salt og lidt sukker.
Majs: Fjern bladene og kog majskolben i rigeligt godt saltet vand i 12-15 min. Køl den let ned og skær majskernerne af.
Anretning: Lun tortillaerne efter anvisningen på emballagen. Skær kødet ud i så tynde skiver du kan. Rul tortillaerne sammen med salatblade, kødskiver, salsa, majskorn, cremefraiche og lidt mynte (se billedet). Rul tortillaen stramt omkring fyldet (pak den evt. i stanniol eller en serviet) og del hver tortilla i 2. Spis straks.
Fif: Er du til hot mad kan du med fordel drysse den sidste beef rub over retten, når du spiser.
South American beef rub indeholder: Sort og rosa peber, sød paprika, cayenne, oregano, hvidløg, spidskommen og urteboullion. Alle ingredienser er økologiske.
South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse, gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.
Kundekommentarer ()