0

Toscanakålsalat med æbler, rødløg, tørrede figner og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist valnødderne let gyldne på en tør pande, lad dem køle af og hak dem groft. Skyl og trim toscanakålen for grove ribber. Snit den i fine strimler og bred den ud på et stort fladt fad. Del æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. Pil løget og skær også det i tynde både. Klip fignerne i mindre stykker og drys æbler, figner, løg og valnødder ovenpå kålen. Pisk balsamico, honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten og server til fisk, lam eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?