0

Trekantede blomkålsdeller med chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Del blomkålen i ensartede buketter og damp dem møre med bid i lidt letsaltet vand. Lad dem køle af under koldt vand, dup dem tørre og hak buketterne fint. Hak løg og hvidløg helt fint og bland alle tre dele med æg, rasp, ost, chili, salt, peber og gerne krydderurter. Lad farsen trække 10 min. og form den til små trekantede deller. Brun dem på alle tre sider på panden i lidt olie og bag dem færdige i ovnen ved 200 grader i 8-10 min. Server som appetizers med en god dip til eller som tilbehør til grillet kød, fisk eller fjerkræ.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?